2015. február 22., vasárnap

SEXTRA + GREEN SNAKE FORTE 30 + 4 KAPSZULA FÉRFIAK - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

GREEN SNAKE FORTE KAPSZULA
Kiszerelés: 4 db
Termékleírás
Férfiak számára készült potencianövelő - természetes összetevőkből készült étrend-kiegészítő kapszula.
Itt a korábban jól ismert Green Snake utódja, mely új néven és új csomagolásban érkezett meg. Új neve nem más mint a Gree Snake Forte. Új formulája még tökéletesebb, még hatékonyabb. A Green Snake Fotre kizárólag természetes növényi összetevőkből áll, és az évezredekre visszanyúló kínai orvoslás egyik leghatásosabb férfi potencianövelő anyaga volt. Segíthet azon férfiaknak, akik szeretnének biztos, természetes megoldást találni a potenciazavarukra vagy csak szeretnének olyan extra energiához jutni, mellyel nyugodtan és nagy biztonsággal kápráztathatják el a partnerüket.
Az egészséges véráramlás egyik kulcsfontosságú tényezője a megfelelő merevedésnek.
A Green Snake Forte elősegíti a megfelelő véráramlást valamint növeli a magabiztosságot, növeli a kilövellés mennyiségét. Csökkenti a korai magömlést, ezzel is segítve a sikeres aktust.
A Green Snake Forte speciális összetevőinek köszönhetően nemcsak a szexuális problémákon segíthet, hanem általánosan javítja a közérzetet, csökkenti a hátfájást, energetizálja a testet, növeli a tesztoszteron termelést, valamint pozitív hatással van a vesékre.
Nagyon pozitív tulajdonságai közé tartozik többek között a gyors hatóidő, ami kb. 20 perc a javasolt bevételi módon, de ez is javítható, amennyiben széthúzzuk a kapszulát és a benne lévő növényi mixet langyos vízben elkeverve nyeljük le. Sok visszajelzés azt mutatja, hogy egyszerre elegendő lehet a kapszula tartalmának a fele is, tehát egyszerűen megduplázhatjuk a vásárolt mennyiséget.
Legfőbb jellemzője - Hatékony, hosszan tartó erekció!
Kiemelkedően gyors hatás
A szexuális vágy és libidó azonnali fokozása
Kemény és tartós erekció
Azonnali péniszméret és kerületnövekedés
Meghosszabbítja az orgazmust, és csökkenti a regenerációs időtartamot
Azonnal felébreszti a szexuális vágyat
Fokozza az orgazmus élményét
Adagolás
Maximum napi 1 kapszula (470mg/nap) bevétele javasolt vízzel. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
Magas illetve alacsony vérnyomás esetén óvatosságot igényel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot.
Összetétel
Ázsiai Ginzeng gyökér por 90mg
Arangyökér por 85mg
Fahéj por 80mg
Petrezselyem levél por 75mg
Zselatin kapszula 75mg
Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg
Összesen: 470mg
 
SEXTRA GYÓGYNÖVÉNYES TABLETTA FÉRFIAKNAK
Kiszerelés: 30db
Termékleírás
Kizárólag gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, melyet férfiak számára fejlesztettek ki.
Naponta egy szemet kell beszedni, lehetőleg étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével. Azért javasolt, hogy ne telített gyomorba szedje be, mert a hatóanyagok felszívódása üres, vagy viszonylag üres gyomorból sokkal optimálisabb, hatékonyabb lesz, ezáltal a hatását sokkal jobban fejtheti ki.
A hatása úgy jelentkezhet, hogy fokozza a vérbőséget, ezáltal egy sokkal erősebb és hosszabban tartó erekció eléréséhez segítheti hozzá!
Jelentősen csökkenhet a regenerációs idő két együttlét között, így akár 3-5 perc után készen állhat egy újabb együttlétre.
Nagyon fontos lehetséges hatásként kell megemlíteni - melyet a tesztelések során igazoltak vissza a partnereink-, hogy jelentősen megnövekedhet az együttléttel eltöltött idő azoknál, akik úgynevezett „ korai magömlésben” szenvednek.
A sextra fűrészpálma kivonatot tartalmaz, mely leginkább a prosztata egészségét javító hatásairól ismert 40 feletti férfiak esetében. Jelentős védelmet nyújthat a jóindulatú prosztata-megnagyobbodással (röviden: bph) rendelkező férfiak számára!
Nagyon fontos, hogy nem szabad néhány óra elteltével a hatást várni, mert a sextra nem egy alkalmi tabletta!
A sextrát kúraszerűen kell fogyasztani, a hatása 8-10 nap után már jelentkezhet. Rendszeres szedésével el lehet hagyni az alkalmi tabletták szedését, mert összetevőinek köszönhetően folyamatosan frissítheti, regenerálhatja a szervezetét.
Összetevők:
Ginko Biloba: kutatások szerint hatásos enyhe és közepes depresszió kezelésére, impotencia és Alzheimer-kór ellen. A vizsgálatok kimutatták, hogy a páfrányfenyőben lévő flavonoidok hatása miatt jó értágító, biztosítják a bőr és az izmok jó vérellátását, és fokozzák az anyagcserét. Kiváló antioxidáns tulajdonságú, és javítja az agyi vérellátást is. A kivonat javítja a koncentráló készséget, szellemi teljesítőképességet.
A gingko az elfáradt testet energiával tölti fel és stressz helyzetben a legjobb nyugtató. Hatékonyságát 2000 év tapasztalata és kb. 400 tanulmány bizonyítja. Rendkívül jótékony hatása van a keringésre, ellazítja és kitágítja a beszűkült érfalakat, szabad folyást engedve ezzel a vérnek, amely az erekció létrehozásában és fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik. Németországban és Franciaországban az öt leggyakrabban alkalmazott gyógynövény között szerepel. Egy Németországban készült kísérlet szerint, a felmérésben részt vevő férfiak 50%-a nyerte vissza teljes mértékben egy gingko-kúra után az erekciós képességét. További 25% esetében - akik korábban semmilyen beavatkozásra, sem papaverinre, sem más, péniszbe fecskendezett hatóanyagra nem reagáltak - a korábban alkalmazott szerek és a gingko kombinációja hozta meg az áhított eredményt. Hasonló eredményt idéz tanulmányaiban James Duke, a Green Pharmacy szerzője is: egy 9 hónapos felmérést követően a részt vevő férfiak 78%-a számolt be arról, hogy jelentősen javult az erekciója. A gingkonak az erekció kiváltása és fenntartása mellett, a korai magömlésre is hatása van. Az erre hajlamos egyének esetében is javulást tapasztaltak, aminek fő oka valószínűleg a mentális éberségre és a koncentrálóképességre irányuló jótékony hatásban keresendő.
Fűrészpálma: ez az Észak-Amerikában honos növény általánosan használatos a prosztata-megnagyobbodás kezelésére, különösen korai stádiumban, és elsősorban a 40 feletti férfiak esetében alkalmazzák a prosztata gyógyítására. Mindazonáltal a fűrészpálma hasznos lehet az ún. jóindulatú prosztata-megnagyobbodással (röviden: BPH) rendelkező férfiak számára is. További előnyös hatásai csak a közelmúltban láttak napvilágot, pl. nőknél a javuló menstruációs ciklus, férfiaknál pedig a húgyúti funkciók javulása.
Miért használják sportolók a fűrészpálmát?
Bár elsősorban a 40 feletti férfiak esetében használatos a prosztata egészégének megőrzésére – ami komoly egészségügyi tényező – azon férfiak számára is hasznos lehet, akik tesztoszteronszint-fokozó kiegészítőket használnak (hogy növeljék az izomtömeget), így megelőzhetik a későbbi problémákat.
Felhasználási lehetőségek:
Kutatások alapján a fűrészpálma a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:
Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH).
Alacsony libidó.
Húgyúti problémák, főleg férfiaknál.
Congestio.
Köhögés.
Asztma.
Bronchitis.
Menstruációs fájdalmak.
Medencegyulladás.
Sterilitás.


Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2015-03-14 13:25
. SEXTRA + GREEN SNAKE FORTE 30 + 4 KAPSZULA FÉRFIAK - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése