2015. április 24., péntek

Nike Roshe Run női futó/utcai cipők! 36-45 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft !

Nike Roshe Run női 36-45 futócipő
Nike Roshe Run női sport/utcai cipő 36-45-ös méretben több féle színben rendelhető!
A termékek a képeken látható színekben és designokban elérhetőek.
Méret: A legtöbb cipőből 36-45-ös méretig vannak, de kérdezzenek és megérdeklődöm, hogy elérhető-e a kért méret. Mérettáblázat a termékképek között.
Egy pár cipő ára szállítással együtt: 13990Ft.
Alapesetben doboz nélkül kerülnek szállításra, amennyiben eredeti dobozával együtt szeretné kérni, azt jelezze leütéskor a megjegyzés rovatban.
 Kérem érdeklődjön mielőtt leüti, hogy elérhető-e a termék.  A szállítási költség 4000 Ft /darab, sajnos súly és méret miatt nem tudok kedvezményt adni belőle több darab rendelése esetén.  
Minden rendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel a cipő kódját és a kért méretet.
A szállítás csak ajánlott levélként, előre utalás után történhet.
A szállítási idő 15-60 nap, de ez változhat a posta gyorsasága és terheltsége függvényében. Általában 30 nap körül szokott megérkezni az áru hozzám, amelyet ellenőrzés után tudok postázni a kedves vevőnek. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik! Ha nem érkezik meg a csomag a postai feladástól számítva 60 napon belül, akkor a beszállító visszafizeti a vételárat.
A feladáskor megadok egy csomagkövető azonosítót amivel nyomon lehet követni a csomag állapotát.
Csak komoly érdeklodök jelentkezését várom, az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést. A postai szállítás időtartamáért nem vállalok felelősséget, miután megérkezett a termék méret probléma és nem tetszés miatt nem tudom cserélni a terméket, a beszállító felé tudom továbbítani ezeket a kéréseket. Kérem ennek tudatában licitáljon.
Ha bármilyen kérdésük van, bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.



Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 09:57
. Nike Roshe Run női futó/utcai cipők! 36-45 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése